Het Reviderm systeem

HET REVIDERM SYSTEEM

DE KERN VAN SCHOONHEID LIGT IN HET BEGRIJPEN VAN DE HUID

REVIDERM vertrouwt op synergetische impulsen om de huid te verbeteren en te vitaliseren door een ideale combinatie van technische behandelingen en effectieve verzorgingsproducten.

De activering van het eigen regeneratieve vermogen van de huid is de focus van het REVIDERM-systeem.

Met de nieuwste apparaattechnologie, huid-identieke procedures en producten die zijn gemodelleerd naar de processen en bouwstenen van de huid, leiden tot de best mogelijke resultaten met de hoogste tolerantie.


Elke huidbehoefte wordt apart bekeken, omdat iedereen zijn eigen verwachtingen en zijn eigen zorgbehoeften heeft.


Doelgerichte opbouw van buiten en van binnen is de sleutel tot het ontwikkelen van het volledige schoonheidspotentieel - nu is complete verzorging nog eenvoudiger.

In drie stappen naar een mooie huid - Het concept naar schoonheid1. Huidanalyse en anamnese


Begrijp je jouw huid?  Elke huid is net zo individueel als de mens die hij beschermt.  Om de behoeften van de huid te begrijpen wordt er voor elke behandeling een uitgebreide anamnese en professionele huidanalyse uitgevoerd.  Dit gebeurt met de nodige vragen en met de  revolutionaire Observ 520;  deze kijkt als het ware door de huid en toont de conditie en de zorgbehoefte van de huid.  Van daaruit wordt bepaald welke behandeling en producten jouw huid nodig heeft.2. De behandeling - Kiezen voor de beste individuele behandeling


Om je huid in optimale conditie te brengen, gebruik ik de perfecte combinatie van apparatuur en werkstoffen.  Daartoe wordt na de huidanalyse een persoonlijk behandelplan op maat van jouw huid opgesteld.3. Huidverzorging en advies - De perfecte afsluiter


Om het best mogelijke resultaat voor jouw huid te behalen raad ik je aan om de behandelingen in het instituut te combineren met de aangepaste thuisverzorging.  Net door deze aangepaste thuisverzorging verleng je langdurig de zichtbare effecten van de dermocosmetische behandeling in het instituut.

Tenslotte wordt elke behandeling mooi afgesloten - met een beetje  make-up op minerale basis.  Deze kan perfect gebruikt worden na de behandelingen met apparatuur.

De SKINCARE-INSPIRED make-up van REVIDERM met verzorgende inhoudsstoffen en waardevolle mineralen zorgt ervoor dat jij en je huid stralen!