Kuur

BEHANDELING IN KUURVORM

VOOR DE BESTE RESULTATEN

Om echt naar uw doel te kunnen toewerken is het beter om bepaalde behandelingen in kuurvorm te boeken.  Hierbij komt u om de week of om de 2 weken, afhankelijk van het doel, naar het salon voor een behandeling.  Het is van groot belang om ook thuis de geadviseerde producten strikt te gebruiken om uw doel te kunnen bereiken.

Ultrasound :


Voor optimaal resultaat :

Behandelfase : eerst 2 weken thuis gebruik van de cellJet, daarna kuur van 8 behandelingen, de eerste 6 elke week, daarna 2 om de 2 weken. 

Onderhoudsfase : er wordt elke 4 weken een professionele behandeling in het salon aanbevolen.  Afhankelijk van de huidconditie kan dit zijn : ultrasound, microdermabrasie, PCA peel of microneedling. Ook heel belangrijk is een thuiszorgplan dat volledig is afgestemd op de huidconditie.


Microdermabrasie :


Voor optimaal resultaat voor regeneratie :

Behandelfase : kuur van 6 behandelingen, de eerste 4 elke week, daarna 2 om de 2 weken. 

Onderhoudsfase : een blijvend effect met duurzaamheid wordt bereikt na 10 behandelingen.  Gedurende de onderhoudsfase wordt 1 behandeling om de 4 weken aanbevolen.  Afhankelijk van de huidconditie kunnen fruitzuren, ultrasound of microneedling toegevoegd worden aan het behandeltraject.  Ook heel belangrijk is om gedurende 2-3 dagen na elke behandeling een hoge UV-bescherming te gebruiken en voor de rest een thuiszorgplan dat volledig is afgestemd op de huidconditie.


Voor optimaal resultaat voor verheldering :

Behandelfase : hier wordt een combinatiekuur gebruikt van microdermabrasie en PCA peeling : kuur van 6 maal microdermabrasie om de 2 weken en 6 maal PCA peeling in de weken ertussen.  U komt dus 12 weken langs voor een behandeling. 

Onderhoudsfase : er wordt elke 4 weken een professionele behandeling in het salon aanbevolen.  Afhankelijk van de huidconditie kan dit zijn : ultrasound, PCA peel of microneedling.  Ook heel belangrijk is om gedurende 2-3 dagen na elke behandeling een hoge UV-bescherming te gebruiken en voor de rest een thuiszorgplan dat volledig is afgestemd op de huidconditie.


Microneedling :


Voor optimaal resultaat :

Behandelfase : kuur van 6 behandelingen om de 2 weken. 

Onderhoudfase : afhankelijk van de huidconditie en het doel worden ultrasound, microdermabrasie of fruitzuurbehandeling aanbevolen.  Ook heel belangrijk is een thuiszorgplan dat volledig is afgestemd op de huidconditie.